نتایج یک بررسی تازه نشان میدهد مکملهای ویتامین D و روغن ماهی در پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی اثربخش نیستند.
بررسی اثربخشی روغن ماهی در پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی
عبارات مهم : بیماری
به گزارش ایسنا، در سال های اخیر بسیاری از مردم آمریکا بر اساس نتیجه های مطالعاتی که حاکی از ارتباط مصرف ویتامین D با کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان و دیگر امراض و تاثیر مثبت مصرف ماهی در کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی بوده از مکمل های حاوی این دو ترکیب مصرف کرده اند.
اکنون گروهی از متخصصان آمریکایی به بررسی تاثیر ویتامین D و روغن ماهی در بزرگسالان پرداخته اند که مشخص شد مکمل های حاوی این دو ترکیب میزان مبتلا شدن به سرطان را در بزرگسالان سالمی که مسئله جسمی ندارند، کم کردن نمی دهد. همچنین این مکمل ها در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی از جمله حمله قلبی، سکته مغزی و فوت و میر ناشی از این امراض اثربخشی مورد نیاز را ندارند.
بررسی اثربخشی روغن ماهی در پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی
به گزارش نیویورک تایمز، با این حال بعضی از یافته های بدست آمده در بررسی دیگری مورد مطالعه قرار داده شد و مشخص شد احتمال فوت ناشی از بیماری سرطان در افراد مبتلایی که حداقل دو سال از ویتامین D مصرف کرده اند، کم کردن پیدا می کند. همچنین در بعضی مطالعات موارد حمله قلبی در بیمارانی که از روغن ماهی مصرف می کنند کمتر بوده هست. با این حال وجود این ویتامین جهت جذب کلسیم و سایر عملکردهای بدن مهم است.
واژه های کلیدی: بیماری | پیشگیری | ویتامین | مبتلا شدن | پیشگیری از سرطان | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...